Új gépjármű a soproni polgárőröknek

 

A Volkswagen Golfot, amely a Gy őr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Soproni Önkormányzat ajándéka, Dr. Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány adta át csütörtök délután a leghűségesebb város polgárőreinek.

2 millió forint értékű gépkocsit kapott feladatai ellátásához a Soproni Polgárőr Egyesület. A járműbe a MÁTRIX rendszámfelismerő rendszer műszereit telepítik a polgárőrök.

A Volkswagen Golfot, amely a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Soproni Önkormányzat ajándéka, dr.Szabadfi Árpád megyei rendőrfőkapitány adta át csütörtök délután a leghűségesebb város polgárőreinek. 
Kiemelte, hogy a most 10 éves egyesület a tevékenységével érdemelte ki ezt a gesztust. Megköszönte a Polgárőr Egyesület tagjainak munkáját és a további együttműködésre hívta fel a figyelmet. 
Török László ügyvezető elnök rádiónknak elmondta, hogy a soproni polgárőröké az egyik legjobban felszerelt egység az országban, most már két gépkocsival vigyáznak a település rendjére. 
Tavaly pályázat útján nyerték el a két és félmillió forint értékű, lopott járművek megkeresésére alkalmas kézi, illetve gépkocsiba szerelhető MÁTRIX műszereket. Mostantól az új autónak köszönhetően mindkettőt használni tudják.

 

/Magyar Rádió Online - 2006.06.07./

 

 

Hírarchívum >>