Az URH rádiók után új szolgálati járművet vásároltak a támogatásból a polgárőrök

 

Az utolsó fillérig felhasználta a Soproni Polgárőr Egyesület, a Heineken Sopronért pályázaton elnyert, két és fél millió forintot. A támogatásból vásárolt, új autó és URH rendszer, minőségi szolgálat ellátást tesz lehetővé.

A Soproni Polgárőrök, a város szinte valamennyi nagy rendezvényén is jelen vannak, a napi járőrszolgálat mellett. Bár az egyesületnek volt már egy személygépkocsija, a Heineken Sopronért pályázaton elnyert két és fél millió forint jelentős előrelépést jelentett a technikai eszközök területén. Az egymás közti kapcsolattartás az új járműben is biztosított. A támogatás mindezeken felül, lehetővé tette, hogy az új polgárőr törvény alapján átalakuló, gépjármű felderítő rendszert is, modern eszközzel szolgálják ki, a soproni polgárőrök; valamint: a vásárolt autót, a hozzá vett mobil garázsban tárolják.

Akik úgy érzik, azonosulni tudnak a Soproni Polgárőr Egyesület céljaival, és elég elhivatottak, hogy részt vegyenek a munkájukba, azok a Táncsics utcai, egykori határőr laktanyában lévő irodában, hétfőnként további tájékoztatást kaphatnak.

 

Sopron TV - Soproni Krónika- 2013.07.24.:

 

/www.soprontv.hu - 2013.07.24./

 

 

Hírarchívum >>