Megújult a Károly-kilátó parkolója

 

Kényelmes pihenést, biztonságos parkolást nyújt a megújult Károly-kilátó parkolója.

 

Kibővült és megújult a Soproni Parkerdő kapujának, kapuja- a Károly-kilátó autós parkolója.- A szerdán átadott és a korábbi fejlesztéseknek köszönhetően mára, a soproni az ország legfelszereltebb parkerdeje.

A Soproni-hegységben személyautóvak is járható gerinc utak mentén parkolók és pihenőhelyek, szolgálják a kirándulók kényelmét. Ezek közül, most a Károly-kilátói jármű parkoló újult meg közel ezer négyzetméteren.

A rekonstrukció alkalmával, a buszok parkolását 150 m2-i új aszfalt felülettel tették biztonságosabbá. Az ünnepélyes átadáson, nem csak az erdőjárók voltak jelen, akik birtokba vették a szintén helyreállított esőbeállót és parkerdei berendezéseket.  A fenntartó Tanulmányi Erdőgazdaság vezérigazgatója, Dr. Jámbor László az együttműködők: a Város, a Soproni Rendőrkapitányság és a Polgárőr Egyesület vezetőivel közösen avatta fel, a helyreállított  objektumot, amely az új forgalmi rendnek köszönhetően, biztonságos parkolást tesz lehetővé. Az átadást jelképező szalag átvágását Abdai Géza alpolgármester vállalta magára, aki sikertörténetnek  nevezte a Soproni Parkerdő fejlődését,  hangsúlyozva: a tiszta, rendezett környezet az Erdőgazdaság munkatársainak köszönhető.

 

 

Sopron TV - Soproni Krónika - 2013.09.06.:

 

 

Pulzus TV - Híradó - 2013.09.05.:

 

 

/www.soprontv.hu | www.pulzustv.hu - 2013.09.06./

 

 

Hírarchívum >>