Csaplár Zoltán a GY-M-S MPSZ elnöke

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség közgyűlése Csaplár Zoltánt választotta meg a nemréginen elhunyt megyei elnök helyére.

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal dísztermében tartotta elnökválasztó közgyűlését szeptember 5-én, pénteken a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség. A rendkívüli összejövetelt megtisztelte jelenlétével dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke, Cseh István OPSZ etikai bizottságának elnöke és Széles Sándor, a Megyei Kormányhivatal vezetője is.

Egyhangú szavazattal döntött a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség közgyűlése arról, hogy Csaplár Zoltán legyen a megyei elnök
Egyhangú szavazattal döntött a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség közgyűlése arról, hogy Csaplár Zoltán legyen a megyei elnök
Csaplár Zoltán levezető elnökként tájékoztatta a küldötteket, hogy a megyei szövetség elnökét és elnökhelyettesét fogják megválasztani, s hogy mindkét tisztségre csak egy jelölt tart igényt. Így nem meglepő, hogy a közgyűlés egyhangúan Csaplár Zoltánt választotta meg megyei elnöknek,Madarász Istvánt pedig megyei elnökhelyettesnek. A küldöttek szavazással döntöttek arról is, hogyPusztai Antal leköszönő megyei elnökhelyettest a megye tiszteletbeli elnökének válasszák meg.
A sikeres választás alkalmából beszédet mondott dr. Túrós András, aki méltatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség munkáját, elismerte a megyében szolgálatot teljesítő polgárőrök tevékenységét, katasztrófahelyzetekben fáradhatatlan és fontos áldozatvállalását. Felszólalt Széles Sándor kormánymegbízott is, aki a katasztrófavédelmi feladatok koordinálásához kérte a megyei polgárőr vezetők segítségét. Ezután Csaplár Zoltán gondolatait hallgathatták meg a jelenlévők. 
A közgyűlés második felében kitüntetéseket adtak át a megyei szövetség elnökségi tagjainak: Pusztai Antaltiszteletbeli megyei elnöknek, Pákozdi István FEB tagnak, Németh Csaba megyei titkárnak, Valiczkó MihályTörök LászlóCsányi Gábor elnökségi tagoknak, illetve olyan egyesületi elnököknek és polgárőröknek, akik hosszú ideje fáradtságot nem kímélve szolgálják a településeik biztonságát.

 

/opsz.hu - 2014.09.08./

 

 

Hírarchívum >>