Nyúli, sikeres gépjármű felderítési akció

 

A Győr-Moson-Sopron Megye egyik legjobban működő, nyúli polgárőrsége - Pákozdi István, elnök meghívására - 2015.05.16.-án, az OPSZ Gépjármű Felderítési Tagozata - soproni csoportjának részvételével, a rendőrséggel közösen sikeres akcióban volt részünk.

 

 

A reggel 8-tól délután 15 óráig tartó akcióban az 1400 db regisztrált gépjárműből 11 db volt lejárt műszaki vizsgájú, és 2 db volt egyéb forgalmi engedélyhiányos. A soproni csoport, a Soproni Polgárőr Egyesület tagjai, Kati József és Borsodi Tamás ismét eredményes munkát végeztek, ami egyben fémjelezte is, hogy némi összefogással egy adott közeli területen, megyén belül is lehet eredményesen segíteni egymás polgárőr egyesületeinek elképzeléseit, egy adott közös cél elérése érdekében. 

 

 

A közlekedés biztonsága ellen vétőkkel a rendőrség munkatársai eljártak. A nagyszámú helyi média jelenlétében történt akció sikerében a szervezők megállapították, hogy több hasonló eseményre is sor fog kerülni a közel jövőben - mondta el Török László, az OPSZ Gépjármű Felderítő Tagozat Nyugat-dunántúli régióvezetője.

 

/Pankotai Zsolt, kommunikációs menedzser - 2015.05.18./

 

 

Hírarchívum >>