Közös ellenőrzés Sopronban

 

 

A Soproni Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr egyesület közös közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott 2017. április 8-a és 10-e között Sopronban.

 

Az egyenruhások és a polgárőrök ellenőrzésének célja a közlekedésbiztonság javítása, fenntartása, az ittas vezetők kiszűrése, valamint a közterületen elkövetett bűncselekmények és szabálysértések megelőzése volt.

 Az ellenőrzések több helyszínen történtek, amely során 75 esetben végeztek ittasság ellenőrzést, ebből két alkalommal mutatott pozitív értéket az alkoholteszter. A két sofőrrel szemben büntető feljelentést tettek a rendőrök. A járművezetők ittasság ellenőrzésén túl a járőrök ellenőrizték az okmányok meglétét, azok érvényességének idejét is. A közlekedési szabályok megsértése miatt hét esetben helyszíni bírságot szabtak ki, többek között iratok, forgalmi engedély, vezetői engedély hiányossága, lejárata miatt.

A közös akció során a rendőrök és polgárőrök két rendezvény biztosításába is besegítettek, valamint egy anyagi káros és egy személyi sérüléses baleset helyszínén irányították a forgalmat.

 

fotó: police.hu

 

/www.sopronmedia.hu - 2017.04.10./


 

Sopron TV - Híradó - 2017.04.10. - Közös ellenőrzés Sopronban

A Soproni Rendőrkapitányság és a helyi polgárőr egyesület közös közlekedésrendészeti ellenőrzést tartott 2017. április 8-a és 10-e között Sopronban.

 

 

 

Kapcsolódó linkek:

http://cyberpress.hu/polgaror-24-ora/

http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/ittas_soforok_lejart_jogsik_-_kozosen_ellenorzott_rendor_es_polgaror_sopronban_-_foto/2514460/

http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozlekedesrendeszet/kozos-ellenorzes-sopronban

http://www.opsz.hu/gyor-moson-sopron-megye/segitettek-a-kozuti-ellenorzest

http://polgarorok.hu/kozos-ellenorzes-sopronban/

 

 

 

A közös ellenőrzésen készült képek a fotogalériában megtekinthetőek.

/A képek forrása: cyberpress.hu/

 

 

Hírarchívum >>