Gépjárműfelderítő akció Sopronban

 

2018. március 20.-án a Sopronba látogató autósok a 84. sz. főközlekedési út mellett ismét találkozhattak a Soproni Polgárőr Egyesület Gépjárműfelderítő csoportjának aktivistáival.

 

 

A Soproni Rendőrkapitányság, akció elrendelése alapján, annak felkérésére teljesített szolgálatot az Egyesület három tagja délelőtt 10.30 és délután 15.50 között.

 


A felderítés során a regisztrált 1445 db gépjárműből 9 esetben történt rendellenes riasztás. Ebből 1 esetben volt forgalomból való kivonás, és 8 esetben lejárt műszaki vizsgával való közlekedés. Az akcióban részt vevő rendőrség munkatársai minden esetben eljártak a szabálytalankodó gépjárművezetők ellen.

 

 

A Soproni Polgárőr Egyesület egyik fő célja a fiatal utánpótlás nevelése. Ennek keretében került sor Révész László Krisztián, egykori közösségi munkát az Egyesületben végző, majd ifjú polgárőrként működő és végül, mint felnőtt polgárőr, informatikusnak tanuló fiatalembernek ebbe a csoportba való beépülése és részvétele.
A csoport továbbra is végzi a lakosság közérzetének jobbítása érdekében folytatott bűnmegelőzési, és felderítési tevékenységét.

 

 

További képek a fotogalériában megtekinthetőek.

 

/Török László, SPE ügyvezető-alelnök, GY.-M.-S. Megyei Polgárőr Szövetség alelnök, OPSZ - Gépjárműfelderítő Tagozat régióvezető - 2018.03.20./

 

 

Hírarchívum >>