Polgárőr Határőrök elismerése

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Polgárőr Szövetség területén működő 3 db gépjármű felderítő berendezés egyik tulajdonosa és üzemeltetője a Soproni Polgárőr Egyesület. Az egyesület a tulajdonában levő SIGMOID-ZsaruCaR Galaxy Camera rendszerű felderítő berendezésének teljes körű felújító szervizelése alatt szponzori támogatással új berendezést vásárolt. A feleslegessé váló felújított, régi berendezést az egyesület a Komárom-Esztergom megyei Tatai Önkéntes Bűnmegelőző Polgárőr Egyesületnek adományozta, olyan megyében, ahol még nem volt egyetlen ilyen berendezés sem.


A Tatai Önkéntes Bűnmegelőző Polgárőr Egyesület elnöke, Rezes Róbert megkereste Török Lászlót, a Gy.-M.-S. Megyei Polgárőr Szövetség alelnökét, az OPSZ Gépjármű felderítő Tagozat - Nyugat-dunántúli vezetőjét, és felkérte, hogy egy gépjármű felderítő egységgel vegyen részt a február 14.-én, Tatán rendezendő, összehangolt közlekedésbiztonsági akcióban.  A részvételre a Soproni Polgárőr Egyesület - gépjármű felderítő Csoportja lett kijelölve, akik egyben átadták a felújított berendezést használatra a Komárom-Esztergom megyei Polgárőr Szövetség képviselőjének.

 


A Tatai Rendőrkapitányság és a helyi Polgárőrség szervezésében és közreműködésében, az akcióban így a Soproni Polgárőr Egyesület segítségével a felállított 2 db ellenőrzési helyen az 1315 db ellenőrzött gépjárműből 4 db műszaki vizsgával nem rendelkező gépjármű vezetője ellen történt hatósági eljárás.


A Gy.-M.-S. Megyei Polgárőr Szövetség fontosnak tartja a megyén kívüli polgárőr szervezetek támogatását is!

 

/Török László, GY.-M.-S. Megyei Polgárőr Szövetség alelnök - 2019.01.18./

 

 

Hírarchívum >>