Ismét sikeres évzárás a Soproni Polgárőr Egyesületnél

 

Az óévbúcsúztató nap előtti napon tartotta a Soproni Polgárőr Egyesület a soproni Hubertus Étteremben a szokásos évértékelő összejövetelét a városi vezetés,- a Megyei Polgárőr Szövetség,- a Rendőrség és a szponzorok képviseletében.

 

 

Az évértékelést Vig József Attila elnök ismertette. A több polgárőr szakterületet magában foglaló egyesület kiemelkedő számszerű eredményei ismét alátámasztják, hogy a rendőrségi közös szolgálatokban, a külterületi szolgálatokban, a gépjármű felderítési szolgálatban, a határőr szolgálatban, az erdő és tavak felügyeleti szolgálataiban, a közterületi szolgálati órákban kiemelkedő eredményt ért el az egyesület.
Sopron Megyei Jogú Város Polgármestere, Dr. Farkas Ciprián, mint egyesületi polgárőr is méltatta, és megköszönte az egyesület eredményeit. Ő az a ritka polgármester, aki előbb volt a Soproni Polgárőr Egyesület tagja, mint megválasztott polgármester. Itt kell megjegyezni, hogy a város és térsége országgyűlési képviselője, Barcza Attila is jó ideje a polgárőrség tagja.
A polgármesteri hozzászólásnak is témája volt a tervezett motoros szolgálat bevezetése, aminek ötletét Dr. Farkas Ciprián adta. Az egyesület ehhez, a motorok és az azokhoz szükséges speciális felszerelések, berendezések beszerzéséhez kéri a megyei szervezetek, és a város támogatását.

 

 

Csaplár Zoltán, a Megyei Polgárőr Szövetség elnöke is méltatta az egyesület munkáját, aki elmondta, hogy több megyei rendőrségi fórumon is dicséretben részesítették a Soproni Polgárőr Egyesületet.
A rendőrség részéről Hatos István, rendőr ezredes, kapitányságvezető helyettes köszönte meg az egyesület éves kiemelkedő munkáját, ami nélkül már nehezen teljesült volna a Kapitányság 2019 éves elvárása.
A hozzászólások után következett a tagok szolgálati óráinak differenciált felosztásával való ajándékutalványok átadása. Az összejövetelt megérdemelt vacsora követte.

 

 

 

Sopron TV - Híradó - 2020.01.02. - Sikeres évet zárt a Soproni Polgárőr Egyesület

Szilveszter előestéjén tartotta meg évzáró összejövetelét a Soproni Polgárőr Egyesület, ahol a város, a megyei szervezet és a rendőrség képviselőivel közösen értékelték az esztendőt és megfogalmazták legfontosabb terveiket is.

 

 

/Török László, SPE ügyvezető-alelnök, GY.-M.-S. Megyei Polgárőr Szövetség alelnök | www.sopronmedia.hu - Sopron TV - 2020.01.02./

 

 

Hírarchívum >>